Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 1 February 2014

Bila Biniku Gongxi | Drama TV3

Bila Biniku Gongxi | Assalamualaikum w.b.t.. Sebelum ni pernah tengok di instagram Soo Wincci tentang drama Bila Biniku Gongxi lakonan Wincci dengan Iqram Dinzly.. Rupa-rupanya drama tu malam ni.. Slot Cerekarama sempena Chinese New Year kot.. Tak pernah pulak tengok promo drama Bila Biniku Gongxi ni di TV..

7 comments:

  1. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  2. tak dapat ler tengok pulak.......

    ReplyDelete
  3. Tak sempat nk tgk..so nnti kena tgk kt tonton pulak la..ikhlas dari www.tepakku.com

    ReplyDelete
  4. Tengok hujung2 je tadi sebab keluar shopping.. Hihi. Mcm kurang best jakk.. Hehe.

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.