Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 6 February 2014

Ariana Rose terkejut ?!


Assalamualaikum w.b.t.. Ariana Rose terkejut ?! Itu sebenarnya salah satu keyword yang sangkut di blog ERAZFADLI.COM.. Kenapa agaknya ada yang google dengan keyword Ariana Rose terkejut ?! Ini pendapat Eraz la.. 

Mungkin disebabkan dalam episod semalam, Ariana Rose Episode 23, Tengku Adam Kamil dah tahu akan siapa tunangnya.. Macamana dia terkejut tu, korang sure dah tahu kan.. Dan hari ni, rasanya Ariana Rose pula la kot yang terkejut sebab dia tak tahu yang dia akan nikah dengan Tengku Adam Kamil..

Mungkin yang search keyword, Ariana Rose terkejut ?! ni merupakan peminat setia drama Ariana Rose kot.. Dia nak tengok macamana terkejutnya Ariana Rose bila tahu akan berkahwin dengan Tengku Adam Kamil.. Hehe..

21 comments:

  1. terkejut sebab yg jadi suami dia tu si adam yang dia tak suka tu...tp sebenarnya suka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia suka tapi buat-buat tak suka.. Hehe..

      Delete
  2. kdg2 keyword pelik2 jgk kn..

    ReplyDelete
  3. Keyword tu popular la skang.. cerita ariana rose melonjak naik.. hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari ni sure ramai yang tunggu kan..

      Delete
  4. heheh...
    itu mesti nak cari gambar ariana terkejut buat modal untuk komen bergambar :)

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum, yang keyword tu guna apps apa dalam blog ni ? hehee saya masih taktau

    ReplyDelete
  7. hari ni x tau la apa kisahnya..maybe arianna plak tau yang tengku adam kamil tu tunang dia kan...part yang semalam tu buat akak nangis bila adam terpandang gambar arianna rose kat dinding...touching u olls...

    ReplyDelete
  8. gelak kejap baca keyword tu..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam macam jenis keyword boleh jumpa..

      Delete
  9. Replies
    1. Macam macam jenis keyword boleh jumpa..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.