Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 25 February 2014

Boleh berjalan tak atas ni?


Assalamualaikum w.b.t.. Sure korang boleh teka kan apa dalam gambar ni? Gambar ni Eraz snap masa dalam flight balik Kelantan.. Sebab siang, nampak la macam-macam.. Serius kawasan tu awan tebal giler.. Dalam kepala ni, macam best je kalau boleh landing baring tidur atas tu ataupun berjalan kaki amek angin atas tu.. Haha.. Giler kan bayangan.. Tapi serius, memang cantik.. Subhanallah..

10 comments:

  1. Replies
    1. Kalau tak de nampak warna biru tu, boleh kata Salji tu..

      Delete
  2. singgah melawaat tuan blog..penat ni jalan2..duduk jap eh minum air :P
    awan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dipersilakan Syira.. Selalu selalu lah datang sini..

      Delete
  3. kalo berdiri atas awan, i bet jatuh terus haha awan2 tu seem soft

    ReplyDelete
  4. Hehe..akak pn sll tgk awan ms kat flight.

    ReplyDelete
  5. kak mia pulak... rasa macam kat kayangan.... wahhhh indahnya...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.