Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 19 February 2014

Lapangan Terbang Sultan Ismail Petra Kota Bharu


Assalamualaikum w.b.t.. Sekali lagi ke Lapangan Terbang Sultan Ismail Petra Kota Bharu ni sebab kursus di KL.. Jika kena kursus, memang Eraz elak untuk drive sebab satu, jauh.. Duanya ialah sorang-sorang.. Malas.. So better dari flight je terus.. Tapi macam biasa la, kalau dah naik flight, 'patah kaki' la kalau nak ke mana-mana.. Tapi tak pe, still ada LRT ke, Komuter ke kan.. Leh elak jammed kan..

#Serius, malas giler nak pergi kursus kali ni.. Semalam lagi dah bad mood rasanya.. Hehe..

10 comments:

  1. Ehhh....kena rajin eraz...hihi...good luck

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam singgah sini Eraz...tak pena lagi ni naik flight..hehe...selamat berkursus..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam Mardiah.. Nanti sure leh rasa.. :)

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.