Sunday, 2 February 2014

Projek Memikat Suami Episode 7

Projek Memikat Suami Episode 7 | Assalamualaikum w.b.t.. Projek Memikat Suami Episode 7 nampaknya Husna masih lagi mencuba petua kakak sulungnya untuk memikat Zahrain.. Tapi sesiapa yang menonton drama ni sure akan terfikir jika ada kanak-kanak atau budak bawah umur yang menonton sama.. Seakan-akan ada jalan cerita yang 18SX sikit.. Betul tak?

Isu di atas tu timbul lepas ada seorang daripada pembaca blog Eraz yang utarakan hal ni.. Apa-apa pun, ibu bapa kenalah pandai guide anak-anak supaya mereka tu tak rasa 'pelik'.. Apa-apa pun, tunggu cerita penuh Projek Memikat Suami Episode 7 malam esok!

Projek Memikat Suami Episode 7

Projek Memikat Suami Episode 7

4 comments:

  1. betol tu....jangan biarkan anak-anak tengok citer cam nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada nya ibu bapa, boleh dijadikan rujukan..

      Delete
  2. Replies
    1. Kadang kadang tu nampak sangat kan..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.