Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 19 February 2014

Sepatutnya tak datang office dah ..


Assalamualaikum w.b.t.. Sepatutnya hari ni, Eraz dah boleh apply cuti, rehat-rehat kat rumah.. Tapi Dato' Pengarah memaklumkan ada meeting pukul 9.00 pagi ni.. So! Terpaksalah kerja half-day hari ni.. Komitmen kena bagi sebab tak de hal penting lain.. Tengahari ni nak keluar date dengan isteri.. Spend masa bersama.. Zara? Hehe..

18 comments:

  1. macam tau-tau jer suruh panggil meeting yea....kacau jer ek...hihi

    ReplyDelete
  2. eceh3...xpela.dtg keje 2 masyuk gak kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Rezeki masih di situ.. :)

      Delete
  3. salam singgah. kerja kerja jugak tp jangan lupa enjoyyyyyyyyyyyyy :D

    ReplyDelete
  4. yang penting ade masa untuk family :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Jarang jarang sekali, kena juga date.. Hehe..

      Delete
  6. Yg pnting masa bersama family tetap ada..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.