Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 4 February 2014

Kalaulah boleh ke pantai sekarang ..

Assalamulaikum w.b.t.. Petang-petang macam ni terbayang nak duduk landing tepi pantai.. Tengok langit, awan, pantai.. Tapi..

14 comments:

  1. lepak time petang macam ni memang best kat pantai..angin sempoi2 bahasa je..hehe

    ReplyDelete
  2. Rindunya nk ke pantai.. Lari2 main kejar2 sambil feeling sweet2 dgn bff..pewit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ingatkan dengan boyfriend tadi.. :)

      Delete
  3. bestnya, kadang muz pon suka berangan mcm ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekali sekala berangan, best jugak.. Hehe..

      Delete
  4. tapi apakah? sekarang kat kelantan dah start panas ke abg eraz?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi... tak de masa nak pergi.. Hehe..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.