Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 7 February 2014

Sediakan payung sebelum hujan ..


Sediakan payung sebelum hujan | Asssalamualaikum w.b.t.. Sediakan payung sebelum hujan? Bukan sebenarnya tapi penggunaan peribahasa tu betul la.. Sebenarnya sediakan air sebelum nak bercakap banyak.. Kalau korang baca entri sebelum INI, Eraz ada beritahu akan terlibat dengan satu taklimat kan.. So! Dari situ la munculnya entri ni..

Sekarang ni dah rasa pedih tekak sebab masa bercakap banyak tu, tak de back up air.. Ini kali kedua berlaku.. Ingat kan ok la hari ni.. Sekali terjadi lagi.. So harapnya tiada yang ketiga.. Fuh! 

#Just reminder untuk diri sendiri dan maybe untuk orang lain juga..

13 comments:

  1. tu la skg ni kena byk minum air.. hehe

    ReplyDelete
  2. kena minum air kosong lebih tu....

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Nampak je air kosong, tapi banyak kelebihan..

      Delete
  4. Kalau tak cukup lagi kena sedia botol yg lagi besalah. Hehe

    ReplyDelete
  5. Hehe..memang kena basahkan tekak tu..

    ReplyDelete
  6. Pnh gak kna gini... Time kna jadi juruacara mjlis kna skit tkak... Hmm.. Mmg klu thu nk kna berckp kna berpntg sikit.. Jgn mkn pdas dan kurgkn yg bermyk..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.