Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 20 February 2014

NO TIME


Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni hari pertama terlibat dengan kursus di Seri Pacific Hotel.. Sememangnya memang tak sempat nak menulis entri blog macam hari-hari biasa yang lain.. Semalam cuba kumpulkan info untuk jadikan entri.. Tetapi mood semalam memang buatkan Eraz jadi macam 'malas' giler.. Mungkin sebab baru sampai dari Kota Bharu, nak mandi, nak solat, nak iron baju dan tidur.. Hehe.. Apa-apa pun, walaupun tak update entri macam lagi, PV blog ERAZFADLI.COM tetap berjalan macam biasa.. Terima kasih kepada semua..

Wassalam..

#Nak berehat, sebab esok pagi-pagi lagi nak sambung kursus di hari kedua..

10 comments:

  1. Replies
    1. Rehat kadang-kadang tu tak cukup..

      Delete
  2. Semoga berjaya bro untuk kursus tu... semoga dapat menambah ilmu yang bermanfaat untuk masa depan...

    "Keep Smiling"
    ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah bro.. akan digunakan sebaik mungkin..

      Delete
  3. nanti sharelah pergi kursus apa lah tuu yaaaa... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah.. Mungkin ada sesuatu yang boleh dikongsikan..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.