Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 6 February 2014

Sweet Dream ..


Assalamualaikum w.b.t.. 'Good Night.. Sweet Dream..'.. Haha.. Sweet Dream? Terus teringat zaman-zaman di universiti dulu.. Kalau sms dengan kawan-kawan yang rapat, sure akan wish good night, sweet dream pada sms yang last.. Tapi sekarang ni, memang tak de ucapan-ucapan sweet dream dah.. SMS pun tak dah.. Maklum la seharian sibuk di pejabat, malam lak dengan family, anak isteri.. HP kadang-kadang tak tengok pun.. Berbeza dengan zaman masa tu atau masa bujang.. 

Apa-apa pun, siapa yang baca entri ni, Eraz nak wish GOOD NIGHT dan SWEET DREAM !! Hehe.. Assalamualaikum..

10 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.