Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 12 February 2014

Winter Wedding | Ariana Rose

Winter Wedding - Ariana Rose | Assalamualaikum w.b.t.. Siapa yang tengok drama Ariana Rose malam ni sure terpegun dengan tema perkahwinan Ariana Rose dengan Tengku Adam Mukhriz.. Memang menjadi la tema Winter Wedding.. Sure besar giler bajet nak buat..

Ramai tak ramai orang tengok, sampai trending di twitter..



6 comments:

  1. last episod minggu nie ker...? akak tak tengok ler.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masa reply komen ni, episod last dah lepas..

      Delete
  2. cantekkkk sgt wedding diorang..ariana so gorgeous n adam so handsome..tringin nak buat tema kawin cmni.. :)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.