Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 16 February 2014

Projek Memikat Suami Episode 9

Projek Memikat Suami Episode 9 | Assalamualaikum w.b.t.. Projek Memikat Suami Episode 9 nampaknya Husna sudah berjaya membuat suaminya, Zahrain jeles sampaikan sanggup tak masuk office dan sanggup ikut Husna ke mana sahaja tambah-tambah lagi semasa Husna nak berjumpa kawan-kawannya.. Semestinya ada kawan lelaki join sama..

Lakonan Zahrain bermesra dengan isterinya memang nampak buat-buat sebab ianya hanya nak jeleskan kawan-kawan lelakinya.. Bila masa diaorang nak honeymoon sebenarnya? Haha.. Tapi kan, drama Melayu kita sekarang ni dah banyak sangat 'terbuka'.. Errrmmmm... Apa-apa pun, tunggu je la drama Projek Memikat Suami Episode 9..

Projek Memikat Suami Episode 9

Projek Memikat Suami Episode 9

8 comments:

  1. setakat ni tak pernah miss lagi Projek Memikat Suami...

    ReplyDelete
  2. bini aku pun dah melekat dgn drama ni

    ReplyDelete
  3. betul..terlalu terbuka sangat sekarang ni. saya kadang sampai malu nak tengok

    ReplyDelete
  4. Mana episode yg ke 9 onwards-----

    ReplyDelete
  5. Mana episode yg ke 9 onwards-----

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.