Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 27 February 2014

Masih terima trafik dari denaihati.com


Assalamualaikum w.b.t.. Pagi ni check kat Reffering URLs untuk blog ERAZFADLI.COM.. Masih nampak ada trafik dari http://denaihati.com/best-personal-blog dari DENAIHATI bagi entri tahun 2013 untuk Best Personal Blog.. Di entri berkenaan, beliau ada menyenaraikan 7 blog untuk blog personal terbaik berdasarkan ranking Alexa.. Tak sangka juga masa tu.. Alhamdulillah, masa tu Eraz tersenarai dalam Top 5..

Apa-apa pun terima kasih sekali lagi kepada beliau dan semoga lebih berjaya dalam bidang blog ni.. Kalau korang ambil pot baca kisah anugerah blog, satu per satu anugerah yang diterima oleh DENAIHATI dari tahun ke tahun.. Tahniah..

22 comments:

  1. free trafik sapa tak suka kan.......tahniah bro

    ReplyDelete
  2. wah, bestnyer... bile la zumal nak dapat ramai trafik :)

    ReplyDelete
  3. kak mia pun masih dapat juga sampai sekarang ni...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan salam singgah sebelum waktu magrib bagi kawasan Sandakan...Tahniah di ucapkan Eraz..

    ReplyDelete
  5. wah trafic tempias bagus ni hehe

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.