Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 21 February 2014

Pengiklanan H12 Media


Pengiklanan H12 Media | Assalamualaikum w.b.t.. Semalam Eraz ada dapat email dari H12 Media.. Email berkenaan menerangkan tentang pengiklanan H12 Media.. Sebenarnya, email semalam bukan pertama memperkenalkan pengiklanan H12 Media kepada Eraz sebab ada beberapa rakan blogger telah meletakkan iklan berkenaan di blog masing-masing.. Tapi buat masa sekarang, Eraz belum lagi la..

Pada pendapat blogger-blogger yang telah meletakkan iklan H12 Media di blog masing-masing atau pada mana-mana blogger yang ada info tentang H12 Media ni, boleh la kongsi di ruangan komen supaya blogger lain turut mendapat info.. Mungkin ramai yang belum tahu.. Wassalam..

18 comments:

  1. Ramai yang nak buang balik iklan ni...sebab ada iklan2 yang tak sepatutnya...

    ReplyDelete
  2. H12 memang masyuk kalau nak berbanding dengan Nuffnang..tapi, kadang kala ada keluar banner iklan yang tidak menyenangkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramai yang berpendapat macam tu..

      Delete
  3. mula nak register iklan ni tapi kan bila tgk iklannya mcm ada yg not proper mcm x jadi la pulak...huhu...

    ReplyDelete
  4. hati2 dgn iklan2 ni..kdg tanpa kita sedar, ade yg tak sepatutnya, duit yg diterima tu faham2 je laa

    ReplyDelete
  5. sally tak perasan pulak yang ni...tap kalau ada inappropriate ads...rasanya tak la kot...

    ReplyDelete
  6. memang tidak dinafikan masyuk, tapi lucah. :'(

    ReplyDelete
  7. H12 memang masyuk tapi iklannya kadang2 tak senonoh.Lebih banyak keburukan dari kebaikan.. nasib baik tak daftar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramai yang berpendapat macam tu..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.