Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 5 February 2014

Semak Pengiktirafan JPA

Semak Pengiktirafan JPA | Assalamualaikum w.b.t.. Perkara paling penting sebelum menyambung pengajian samada di peringkat Diploma, Ijazah Sarjana Muda, Sarjana (Master) ataupun PhD ialah Semak Pengiktirafan JPA ataupun MQA.. Itu adalah sangat penting.. Yang pasti, program MBA yang Eraz jalani sekarang di Open University Malaysia (OUM) memang diiktiraf.. Ini buktinya :

(Klik untuk besarkan)

#Jadi, mana-mana individu yang ingin semak program masing-masing, boleh klik SINI..

15 comments:

  1. Assalammualaikum...eraz,

    Open Universiti memang diiktiraf oleh JPA.. Terbaik!!.

    mselim3

    pls: kena sokong open universiti nie...hehe

    ReplyDelete
  2. betol tu...perlu cari yang diiktiraf nie....senang sikit prosedur kenaikan pangkat :)

    ReplyDelete
  3. Ye la..penting cari yg diiktiraf.

    ReplyDelete
  4. Tak pernah check lagi. Boleh try ni.

    ReplyDelete
  5. betul..kalau tak iktiraf nanti dah susah nak cari kerja

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.