Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 24 February 2014

3 benda yang diidamkan tengahari ni..



"Sero nok make pise goreng weh! Capo kepok rote po sedak.. Hok keda kak telipot tu sedak jgk.. Air nyo sekali.. Sapo nok g beli?"

Assalamualaikum w.b.t.. Tengahari tadi Eraz ada naikkan satu status di Facebook macam yang diatas tu.. Then lepas tu, ada je staf ajak pergi kawasan tempat yang ada semua benda tu.. Rezeki la ni.. Memang plan tak nak makan nasi masa lunch hari ni.. So! Dapat lah beli Pisang Goreng, Keropok Lekor dan Air Kelapa.. Ada lagi makanan sampingan yang tak masuk dalam gambar.. 3 benda tu je difokuskan.. Alhamdulillah.. Letak di pantry, sama-sama share.. Wassalam..

#Sambung kerja

16 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.