Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 28 February 2014

Please check your network connection !

Assalamualaikum w.b.t.. Sekarang ni Eraz ada kat majlis pernikahan sepupu sebelah wife Eraz.. Cuba untuk update gambar-gambar situasi di sini.. Tapi awal-awal lagi Blogger ni dah warning 'Please check your network connection'.. So terpaksa kuburkan idea asal entri malam ni.. Susah jugak nak jadi blogger ni kalau connection tak berapa nak ok.. Haha..

#Entri ni pun tak tahu boleh publish ke tak.. Haha..

15 comments:

  1. Replies
    1. Lepas beberapa kali publish, baru berjaya.. Hehe..

      Delete
  2. Connection memang penting...kalau lambat macam siput sedut memang semua yang kita plans tertunda.....

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Lepas beberapa kali publish, baru berjaya.. Hehe..

      Delete
  4. Replies
    1. Lepas beberapa kali publish, baru berjaya.. Hehe..

      Delete
    2. guna app apa ni eraz?try bloggerroid la..

      Delete
  5. Replies
    1. Lepas beberapa kali publish, baru berjaya.. Hehe..

      Delete
  6. dah published dah oiii ! he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas beberapa kali publish, baru berjaya.. Hehe..

      Delete
  7. ooo...pernah gak jadi pastu tak jadi nak publish hihi

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.