Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 18 February 2014

PENDAPAT : Segmen apa yang sesuai?


Assalamualaikum w.b.t.. Eraz rasa macam dah lama giler tak buat segmen di blog ERAZFADLI.COM ni.. Rancang nak buat segmen khas untuk pengunjung blog ni.. Jadi nak tanya pendapat ramai, segmen apa yang sesuai sekarang ni? Blogwalking? Review Blog? Review Entri? Or mungkin Bloglist? Wassalam..

#Tolong bantu Eraz decide

34 comments:

  1. Replies
    1. Terima kasih untuk respon ni.. Eraz akan senaraikan nanti.. :)

      Delete
  2. blogwalking...boleh sama2 naikkan pageview selain berkenalan dgn blogger baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih untuk respon ni.. Eraz akan senaraikan nanti.. :)

      Delete
  3. Replies
    1. Terima kasih untuk respon ni.. Eraz akan senaraikan nanti.. :)

      Delete
  4. Replies
    1. Terima kasih untuk respon ni.. Eraz akan senaraikan nanti.. :)

      Delete
  5. Replies
    1. Terima kasih untuk respon ni.. Eraz akan senaraikan nanti.. :)

      Delete
  6. Assalammulaikum..eraz,

    bloglist lebih sesuai kot...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih untuk respon ni.. Eraz akan senaraikan nanti.. :)

      Delete
  7. Blog ni....mmg femus dgn segen blogwalking...tp. kalau nk tukar skit ok jgk...confirm ramai ikut

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih untuk respon ni.. Eraz akan senaraikan nanti.. :)

      Delete
  8. Assalamualaikum dan salam singgah sini Eraz...semua pun sesuai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih untuk respon ni.. Eraz akan senaraikan nanti.. :)

      Delete
  9. alamak, kesemua ok, ikut keselesaan erazlah... heee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih untuk respon ni.. Eraz akan senaraikan nanti.. :)

      Delete
  10. blogwalking dan review blog dah boring..
    heheh
    review entry jarang org buat.
    boleh ler tray :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih untuk respon ni.. Eraz akan senaraikan nanti.. :)

      Delete
  11. kawe prefer bloglist plus blogwalking.. mmg ramai join.. kawe je malas nak buat, haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih untuk respon ni.. Eraz akan senaraikan nanti.. :)

      Delete
  12. ramai yg kata bloglist je bro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih untuk respon ni.. Eraz akan senaraikan nanti.. :)

      Delete
  13. bro bt la segment utk meet up. gathering.
    dari www.lilizazaliza.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih untuk respon ni.. Eraz akan senaraikan nanti.. :)

      Delete
  14. Replies
    1. Terima kasih untuk respon ni.. Eraz akan senaraikan nanti.. :)

      Delete
  15. Replies
    1. Terima kasih untuk respon ni.. Eraz akan senaraikan nanti.. :)

      Delete
  16. Replies
    1. Terima kasih untuk respon ni.. Eraz akan senaraikan nanti.. :)

      Delete
  17. Replies
    1. Terima kasih untuk respon ni.. Eraz akan senaraikan nanti.. :)

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.