Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 22 February 2014

ATM Out Of Service gara-gara BR1M 3.0

Assalamualaikum w.b.t.. Ada yang beritahu tadi yang banyak mesin ATM Out of Service hari ni.. Staf kerajaan, gaji belum masuk kan? Kenapa agaknya? Hehe.. Dikatakan semua ni gara-gara semua yang layak mendapat BR1M 3.0 mengeluarkan duit masing-masing melalui ATM.. Sabtu kan bank tutup.. Selain out of service, yang beratur panjang pun ada.. Errrrmmmmmm.. Wassalam..

#Selamat menunaikan Solat Maghrib

22 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah sini Eraz...Diana tak payah nak beratur pun...sb tak dapat...hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummusalam.. Sama la macam Eraz..

      Delete
  2. Replies
    1. Eraz baru sampai dari KL masa tu..

      Delete
  3. lah.... duit dah habis tu tandanya....hehehe

    ReplyDelete
  4. Terjah sini untuk lihat perkembangan :)

    Mohon singgah ke blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  5. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/2014/02/tasik-banding-perak.html

    ReplyDelete
  6. hahaha...sama la...sebelum sally keluarkan duit ibu tadi..ada la beratur 2-3 org..lepas tu...ambik! dah macam ular beraturnya...sbb tinggal satu mesin je yg ada duit..hahaha...nasib baik sempat ambik duit ibu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib baik Sally sampai awal kan..

      Delete
  7. haha.. memang terbaik... mesin ATM dh penat lah tu... ramai sangat... hehe..

    "Keep Smiling"
    ^_^

    ReplyDelete
  8. Hmmm...adik kathy pn blm dapat..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.