Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 5 February 2014

Kadar Tarif Premium Insurans / Kenderaan / Kereta / Motosikal 2014


Kadar Tarif Premium Insurans / Kenderaan / Kereta / Motosikal 2014 | Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni terpampang di surat khabar tentang Tarif Premium Insurans Motor 2014.. Eraz dapat tahu berita ni melalui Facebook pagi tadi.. Facebook Utusan Malaysia.. So terus klik ke Utusan Malaysia Online.. Mungkin dah ramai yang kongsikan berita ni.. Apa-apa pun, sekali lagi Eraz kongsikan untuk pembaca blog ERAZFADLI.COM..

#Alhamdulillah, dua buah kereta dah settle tahun ni.. Tinggal kereta wife je..

7 comments:

  1. 2 kereta? dasat dasat. saya satu je pun.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Satu lagi tu untuk kegunaan ma abah kat kampung..

      Delete
  2. aduhai.....banyak nak kena bayar kalau cc besar tu..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.