Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 9 February 2014

Projek Memikat Suami Episode 8

Projek Memikat Suami Episode 8 | Assalamualaikum w.b.t.. Projek Memikat Suami Episode 8 nampaknya Husna hampir berjaya membuat suaminya, Zahrain jeles apabila Husna mula contact semula dengan kawan-kawannya termasuk seorang kawan lelakinya.. Mereka semua dijemput ke rumah mereka dan pada ketika itu Zahrain ada..

Jika sebelum ini Zahrain yang cuba untuk membuatkan Husna jeles, tapi sekarang, Zahrain yang mula jeles.. Dalam masa yang sama, Adira masih lagi cuba untuk memusnahkan rumahtangga mereka.. Apa yang akan Adira buat? Dan apa yang akan Zahrain lakukan selepas Husna membawa kawannya ke rumah? Kena tunggu drama Projek Memikat Suami Episode 8..

Projek Memikat Suami Episode 8

Projek Memikat Suami Episode 8

12 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah malam di sini Eraz...macam best jer ceta dia ni..tapi Diana kadang terlepas nak tengok...nak nonton cara online...line kadang slow lah pulak..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ikutkan setakat ni, memang best.. :)

      Delete
  2. Kalau ikutkan persembahan drama ni much better then Ariana Rose

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ariana Rose dihidang kan setiap hari.. Projek Memikat Suami, seminggu sekali.. Mungkin salah satu faktornya.. :)

      Delete
  3. tak pernah lagi tgok citer ni..tapi semua kawan cakap best

    ReplyDelete
  4. tapi kekadang ada part yang tak sesuai dalam drama nie....
    terover sangat....huhu

    ReplyDelete
  5. suka tngok lakonan emma maembong.comel habis.tp cite tu xlogik. ada ke patut suami dia x terpikat dgn pmpuan cantik,xgedik dan pndai mask mcm tu.hehe..tp nama pun drama kan

    ReplyDelete
  6. Alaaa qila terlepas T_T
    hehehehehe
    tapi mmg best jugak lah hehhehe

    ReplyDelete
  7. dah lama tak tengok citer nie Eraz.....

    ReplyDelete
  8. Rasanya drama ni ada kena komplen kat metro..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.