Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 4 February 2014

Ranking jatuh mendadak .. #22


Assalamualaikum w.b.t.. Nampaknya, lepas hanya beberapa hari tak aktif blog sebab yang korang pun tahu, ranking MY blog ERAZFADLI.COM untuk #Alexa, jatuh mendadak.. Tapi tak pe, Eraz redha.. Insyaallah, ada peluang, boleh naik lagi kan.. Ranking pun macam bursa saham juga..

Tapi sekarang memang sibuk di rumah dan di office.. Tak menang tangan dibuatnya.. Apa-apa pun, usaha tangga kejayaan.. Tiada yang mustahil kalau kita berusaha untuk mencapai target yang ditetap.. Asyik membebel nya.. Tapi tak beritahu ranking di no. berapa kan.. Hehe.. Klik SINI.. #330

#Ranking sebelum ini, rujuk SINI..

22 comments:

  1. Takpe Abg, boleh naikkan balik.. fighting!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah Ainim.. Berusaha lagi..! :)

      Delete
  2. Assalamualaikum dan salam singgah sini Eraz..teruskan usaha lagi,..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam.. Terima kasih sebab support.. :)

      Delete
  3. Waw, bawah 500 . Tahniah :) Takpelahh.. Boleh naik balik nihh. Support Abang Eraz :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masalahnya sekarang, sedang turun tu.. :)

      Delete
  4. takpelah. pelan-pelan kayuh.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah.. Usaha tangga kejayaan..

      Delete
  5. Assalammualaikum...eraz,

    Insaallah tu boleh naik balik tu..

    mselim3

    pls: insaallah support kekawan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam.. Terima kasih sebab support.. :)

      Delete
  6. takpe...biasalah tu...kalau tak aktif terus menjunam jatuh...hihi

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Alhamdulillah sebenarnya walaupun turun sikit..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.