Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 17 February 2014

Dah pandai pegang botol sendiri ..


Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah, makin hari makin banyak yang Zara Faleesya belajar.. Sekarang ni dah pandai pegang botol sendiri.. So lepas ni, boleh la cari benda yang Eraz plan tu.. Hehe.. Bila tengok dia pegang botol sendiri, tak tahu nak kata apa.. Bila tengok dia dah mula ada gigi, pun tak tahu nak kata apa.. Bila dia boleh merangkak atau berjalan atau bercakap, sure lagilah tak terkata kan..

#Tak sabar nak dengar dia panggil Eraz, PAPA !

#Gambar gelap sebab lampu bilik malap

34 comments:

  1. alahai..makin cute la zara nie..:)

    ReplyDelete
  2. amboi... tak terkata sungguh... hihihi

    ReplyDelete
  3. lepas ne boleh lah pegangkan hp papa and mama ye dik :p

    ReplyDelete
  4. bila dpt tengok setiap perkembangan anak, memang cpeechless...

    ReplyDelete
  5. kita tengok dia panggil papa dulu ke mama dulu...hi hi hi...

    ReplyDelete
  6. dh besar dh dia..
    rasa macam kejap jer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la, rasa macam kejap je.. Dah nak masuk 7 bulan..

      Delete
  7. So shuitt, xsabar nak di panggil papa eh. hihi

    ReplyDelete
  8. comel :)

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum eraz..sekejap jer dah besar yer...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam.. Rasa macam sekejap je..

      Delete
  10. Assalamualaikum.. kejap je Zara besar... semoga Zara membesar dengan sihat dan jadi anak yang solehah ya. in shaa Allah ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam.. Alhamdulillah... Membesar dengan baik..

      Delete
  11. Replies
    1. Alhamdulillah.. Berkembang dengan baik.. :)

      Delete
  12. ala comelnya dia ^_^ dah pandai dah

    ReplyDelete
  13. Sure dia panggil mama dulu...ahaks...
    Dah pandai zara.....

    ReplyDelete
  14. Alolo..comel..anak kak kathy yg bongsu panggil abah dulu berbanding ibu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya ke Kak Kathy.. Hehe.. Mesti mama dia jeles.. Hehe..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.