Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 4 February 2014

Fokus ..


Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni first day kerja lepas cuti sebab bapa mertua meninggal dan kebetulan cuti umum sempena Chinese New Year kan.. Memang masuk-masuk je office, terus rasa macam blank.. Sebelum masuk office hari ni, ada beberapa perkara penting kena selesaikan hari ni.. Duduk-duduk je, terus masuk meeting.. Keluar meeting dah pukul 12 tengah hari.. 

Rasa macam semua tak kena.. Perkara yang perlu di selesaikan ni melibatkan orang lain juga.. Bila orang sepatutnya tak respon, tergendala lagi.. Sekarang dah pukul 12:35 petang.. Sekejap lagi lunch break.. Rasa macam nak lelapkan mata je..

Lagi! Tak di sengajakan, nak tukar salotep kat Tape Dispenser pun boleh cedera.. Mungkin tak fokus kot.. Luka la ibu jari.. So! Kena rehat dulu kot.. Pukul 2 petang baru leh fokus semula.. Fuh!

20 comments:

  1. kena fokus nie.......blank....akak pun sama hari ini no mood....

    ReplyDelete
  2. sebenarnya tak ada mood nak kerja kan? hehehe.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete
  3. rabbi yaser wala tua'sir... pelan2 setelkan...

    ReplyDelete
  4. yup..kalau tak fokus..buat sesuatu yang biasa buat pn..mesti ada yang x kena

    ReplyDelete
  5. bertenang dulu bro... tarikkk nfs.. hembus... :)

    ReplyDelete
  6. semoga roh bapa mertua dicucuri rahmat Aamiin

    sy baru nak active blogging back after 4 days 'cuti2 brunei' hehehe

    ReplyDelete
  7. salam takziah eraz...biasalah tu, bila dah lama bercuti...

    ReplyDelete
  8. bertenang ya abg eraz.. banyakkan istighfar

    ReplyDelete
  9. hmm....bawa bersabar ye eraz...moga segalanya berjalan dengan baik lepas ni..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.