Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 28 February 2014

Beli Botol Susu Baru Zara !

Beli Botol Susu Baru Zara !

Nuriz Shar Baby Shop | Assalamualaikum w.b.t.. Dalam kepala memang nak carikan botol susu baru untuk Zara Faleesya.. Ya la, dia pun dah makin besar, kuantiti susu pun makin banyak kena minum.. Sebelum ni Zara minum susu guna botol susu MAM.. So! Sebagai ganti botol baru, kami masih nak guna botol susu MAM sebab rasanya Zara ok sangat.. Kembung perut pun tak.. Apa kelebihannya? Klik SINI..

Masa duk borak dengan kawan office hari tu, dia pun dalam mencari botol susu untuk anak dia.. Dia suggest untuk tengok satu jualan di Facebook.. Nuriz Shar Baby Shop.. Sebelum ni katanya Nuriz Shar Baby Shop banyak jual barangan Avent.. Tapi yang terbaru, ada jenama MAM.. So! Bukak punya bukak, terus terpandang botol susu MAM yang ada special price.. Terus tertarik dan order bersama-sama dengan kawan tu.. Tak sampai 2 hari, terus sampai.. Alhamdulillah.. Untuk pertama kali, Eraz order 3 botol susu MAM warna pink dan purple bersaiz 260ml..

# Lepas ni nak carikkan handle dan puting susu x-cut.. 

23 comments:

  1. Assalamualaikum.. alhamdullilah. bestnya beli barang anak... zara dah berapa bulan ek?

    ReplyDelete
  2. pilihlah yg terbaik... mg anak selesa.. dan tak kembung perut..kalau angin sekali disedut..bahaya juga tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah.. Itu lah yang terbaik sekarang ni..

      Delete
  3. ramai yg suke shopping online.. jimat masa drp nk keluar gi shopping mall kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kadang kadang memang masa itu yang membuatkan shopping online.. Hehe..

      Delete
  4. untunglah boleh pakai bottle warna pink, Ash tak bley...ha ha ha... Ash masih stick dengan Avent Eraz, dia tak nak bottle lain...hari tu try Tomme Tippee, tapi dia tak nak, ngamuk2 nak jugak Avent...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zara memang tak pernah tukar lagi.. Dari dulu guna MAM..

      Delete
  5. macam-macam brand botol susu sekarang ek...banyak pilihan.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah.. Banyak pilihan.. Atas kesesuaian baby la pulak..

      Delete
  6. Assalamualaikum dan salam singgah Jumaat Eraz...comelnyerr botol susu Zara...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam.. Terima kasih sebab selalu singgah sini..

      Delete
  7. yang pastinye kaler pink utk zara :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semuanya untuk my Zara Faleesya.. ;)

      Delete
  8. Tak pernah try MAM.. setakat ni Hana Delisha stick dgn NUK je.. Yang lain dia reject.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atas baby jugak sebenarnya.. Tapi MAM ada kelebihannya..

      Delete
  9. Seronok la zara dapat botol susu baru..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu Eraz belikan warna biru.. Hehe.. Masa tu dia dalam perut lagi.. Hehe..

      Delete
  10. teringat masa beli botol sofea dulu2..

    ReplyDelete
  11. tiga botol sekali beli..untung zara

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.