Friday, 27 September 2013

Zara Zya, Pelakon Drama Love You Mr. Arrogant

Zara Zya, Pelakon Drama Love You Mr. Arrogant | Assalamualaikum w.b.t.. Siapa yang tengok drama Love You Mr. Arrogant di TV3 mesti tertanya siapa heroin drama tu kan yang memegang watal Zaara Amira (macam nama Zara Faleesya pulak).. Mungkin ada yang pertama kali tengok dia.. Zara Zya..  Itu la namanya.. 

Rupanya Zara Zya ni pelakon lama.. Dengarnya dah 10 tahun berlakon tapi kurang mendapat perhatian.. Tup-tup kali ni untuk drama Love You Mr. Arrogant ni, dia menjadi heroin.. Mungkin akan slow-slow naik la kot macam Nadiya Nisaa tu kan.. Anzalna pun jadi pembantu dalam drama ni..

Zara Zya, Pelakon Drama Love You Mr. Arrogant

Biodata Profile Zara Zya

Nama Penuh : Zainurul Razia Bte Mohd Zainuddin
Nama Komersial : Zara Zya
Tarikh Lahir : 22 Oktober 1985

13 comments:

  1. kan..luqman ingtkn pelakon baru..tp rupanya dh byk filem yang die berlakon..tp rasenya kali nih mesti menyerlah sikit..sebb citer tuh best gk die berlakon.huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau pakai tudung, muka dia ada iras Memey..

      Delete
  2. tak pernah tengok lagi... huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz pun tak tengok full pun.. Hehe..

      Delete
  3. akak tengok citer nie, tu ler pelakon heroinnya macam tak pernah tengok lagi....tak popular...but nanti sure dia akan popular....sebab jalan citer nie best....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz tak tengok pun lagi.. On off..

      Delete
  4. Haah laa biler bertudung tu mmg iras2 memey..sweett je kan heheh.suka layan citer tuh..:)

    ReplyDelete
  5. Best jugak...meletop citer ni..tapi Hero asyik tujing2 kepala heroin aje

    ReplyDelete
  6. best jugak..meletop..tapi hero asyik tujing2 kepala heroin

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.