Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 25 February 2014

Pernah alami?


Assalamualaikum w.b.t.. Siapa pernah alami keadaan yang macam tu? Haha.. Sure majoriti kot pernah rasa.. Seriusnya, kalau masa waktu pagi pagi nak pergi kerja tu, memang kalau pejam sekejap je, masa memang terus cepat berlaku.. Tapi kalau kat office, Eraz memang tak pernah tidur la... Kecuali masa tak larat, lunch break la jadi mangsa.. Tak makan, rela lelapkan mata untuk kumpul tenaga..

20 comments:

  1. Time keje x terasa sgt..
    Time study dlu2 mmg terasa.
    Hehe.

    ReplyDelete
  2. tersangat betul la tu abg..hihihi :D

    ReplyDelete
  3. Kat opis ramai tukang kacau...mana nak lena...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.