Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 22 September 2014

Zara, next time nyanyi dengan Papa !


Assalamualaikum w.b.t.. Mulanya ingat nak 'selpi' dengan Zara, sekali dia tertidur.. Penat bebenor main kat nursery la tu kot.. Kesian anak papa, letih la tu.. Pelik satu lagi, Mamanya kata, kalau dengan dia, kenapa jarang tidur, dengan Eraz, selalu juga tidur.. Papa tak borak dengan Zara ek? Bosan? Hehe.. Takpe, next time, kita nyanyi sama-sama..

Macamtu la kami.. Siapa yang balik lebih awal, dialah yang ambil Zara.. Tapi Mamanya lebih banyak la sebab dia balik awal sikit.. Masuk pun awal.. Tapi kalau Eraz balik lebih awal, atau Mamanya ada hal yang nak settlekan kat pejabat, Eraz la pergi ambil.. Tiap-tiap hari, memang tak sabar nak tengok muka anak depan mata.. Bila masa kena balik sangat sangat sangat, terkilan la sikit.. Errrmmmmm..

7 comments:

  1. Ok la gitu.bole gilir2 amek anak.takde la sorang2 merasa tugas ambil anak ni.

    ReplyDelete
  2. kne start sembang2 dah dngn zara . kesian dye boring

    ReplyDelete
  3. Baguslah gilir2...waktu balik memang dinantikan sangat...dulu waktu takda lagi baby...tak berapa rasa sangat...tapi now dah fulltime di rumah...anak besar depan mata :)

    Jemput join....
    Giveaway "Saya Nak Sihat" Sept 2014
    Hadiah-hadiah produk kesihatan bernilai hampir RM1000 untuk dimenangi :)

    ReplyDelete
  4. Ni mesti kes Zara boring ngan papa dia. Haha.. Tu pasal laaa Zara ketiduran. Haha. Sekali sekala berbual2, nyanyi2, ajar dia.. Tu semue akan menguatkan hubungan antara ayah dan anak. :D

    ReplyDelete
  5. agaknya zara banyak main kot?tu yg penat sampai tertido..

    ReplyDelete
  6. Kesian Zara smpai tertidur dia....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.