Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 1 September 2014

Patut la..


Assalamualaikum w.b.t.. Patut la macam sunyi semacam je.. Rupa-rupanya ramai yang sedang bercuti.. Cuma mungkin rakyat negeri Kelantan, Terengganu, Kedah dan Johor je la yang bekerja.. Yang lain semua cuti sebab ganti cuti Kemerdekaan semalam.. Mula-mula tu tak terfikir.. 

Timbul masalah juga untuk Eraz yang mana HQ di KL.. So tak boleh nak berurusan sangat la hari ni.. Pending sehinggalah esok.. Blog pun jadi sunyi macam hari hujung minggu biasa.. Ya la, maybe semua sedang berehat dan gunakan masa untuk bersama family..

5 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.