Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 28 September 2014

Oreo Ice Cream

Assalamualaikum w.b.t.. Tibe-tibe rasa teringat dengan ice cream Oreo yang isteri buat sendiri ari tu.. Rasa nak request sekali lagi.. First time dia buat, memamg menjadi.. Sempat la simpan 3, 4 hari sebab banyak.. Dia sendiri tak makan sangat.. Buat untuk suami je.. Zara? Kecik lagi.. Tak ajar sangat makan ice cream.. Tapi..

Tapi sekarang tak boleh la nak request sebab dia memang nampak tak larat.. Kalau boleh nak suruh dia tidur je.. Macam tu rupanya orang kena demam denggi ni.. Sakit badan.. Lenguh.. Memang suruh dia berehat je.. Tapi air memang kena minum banyak.. At least 4 liter sehari.. Harapnya esok dapat MC lagi.. But dont worry sayang, papa cover semua yang boleh.. Peace no war!!

6 comments:

  1. wah! sedapnya..buat sendri lgi puas hati kan..haha! semoga cik isteri segera sehat yer..

    ReplyDelete
  2. singgah siNI SEMULAAAAAA..rasanya LAMAA dah tak singgah kan..hehee :D

    ReplyDelete
  3. Perghh..leleh air liur nengok. Tak baik tunjuk je, pos sini sikit. Moga2 wife Eraz cepat sihat..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.