Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 25 September 2014

Header Blog yang baru ?

Assalamualaikum w.b.t.. Sejak mula menulis blog lagi, Eraz duk guna header yamg sekarang.. Bukan hanya dengan erazfadli.com, sebelum tukar ke domain dot com pun header yang ini juga.. Bagi Eraz, ianya sangat simple dan menggambar diri Eraz dan blog ni sendiri.. Biru, damai, gambar tuannya.. Hehe.. Rasa sayang pun ada nak tukar..

Sebenarnya dah lama ada plan nak tukar.. Tapi belum ada masa nak buat.. Buat sendiri.. Errrrmmmmm.. Kalau macam yang diatas tu, boleh la la.. Sebab ada gambar then letak lak tulisan je.. Tapi rasa macam nak yang something new.. Siapa-siapa ada idea dan offer menarik? Kot-kot ada sesiapa buat tempahan ke.. Leh tinggalkan alamat email or maybe leh email Eraz.. eraz.fadli@gmail.com

Jom buat pembaharuan sikit!

9 comments:

  1. mgkn boleh letak abg dgn zara pulak ke...hehehe...font tu kasi lembut sikit :)

    ReplyDelete
  2. Anda ditag http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html

    ReplyDelete
  3. letak gambar abg eraz satu family. :D

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum...letak gambar Zara...mesti comel blog Eraz...hehe

    ReplyDelete
  5. cantik tu..tahnia buat perubahan..

    ReplyDelete
  6. hmm....kathy ikut je mana yang okey..

    ReplyDelete
  7. Letak gambar Eraz ngan Zara pun okey gak. Comel2. Hihi. Btw header yg ni pun oke. ^_^

    ReplyDelete
  8. Header skrg deno rasa nice.... :)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.