Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 28 September 2014

Maggi Ketam

Assalamualaikum w.b.t.. Actually gambar ni Eraz snap hari Khamis lepas..Kenapa tiba-tiba beli maggi ketam? Sebabnya sepanjang petang Eraz cari ketam nipah, tapi dah habis.. So terpaksalah mencari di kedai makan.. Masa tu kami syak wife Eraz kena demam denggi.. Jadi esoknya nak pergi hospitak buat blood test.. Maggi ketam tu untuk Eraz la.. Untuk isteri, belikan sup ketam nipah!!

Serius, memang sedap.. Padan la dengan harga yang tinggi.. Kalau selalu pergi beli, memang botak kepala.. Ketam Nipah tu sendiri memang mahal kan.. Hari Jumaat, Sabtu dan hari ni, dah beli beli yang siap kan.. Beli ketam nipah yang hidup.. Sekilo mahu sampai ke RM50.. Tapi tak pe, demi kesihatan isteri..

#Harapnya dia cepat ok!

3 comments:

  1. moga saegera sembuh..sedapnyer meggi tu...

    ReplyDelete
  2. Singgah kejap di sini Eraz..sedapnya ketam tu...apa2 pun semoga isteri Eraz cepat sembuh ya...

    ReplyDelete
  3. Megi ketam? Baru malam tadi melantak ngan kakak ana makan megi ketam. Moga dipermudahkan segalanya..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.