Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 7 September 2014

Papa teman kan Zara ..

Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni seharian Eraz teman kan Zara kat rumah.. Plan asal nak balik jumpa atuk nenek Zara kat Machang.. Tapi badan Zara sikit panas sejak semalam.. Jadi nak kasi dia rehat, tidur, so cancel plan.. Alhamdulillah, dari perhatian kami, demam nya dah ok.. Sekali je makan ubat hari ni.. Tak tahu la malam ni camne.. Harapnya dah ok sepenuhnya..

Tengok gambar di bawah, macam budak walafiat dah kan.. Gambar tu Eraz snap masa Zara duk main-main dalam pukul 3 pm.. Harapnya malam ni pun fia aktif macam tu.. 

Malam ni bakal hujan lagi ke? Nampak kat luar tu berangin semacam je.. Apa-apa pun, pada geng KBBA, have fun di Konsert AF 2014 malam ni.. Tak dapat join sebab jauh sangat la.. Hehe..

5 comments:

  1. Alolo Zara bam bam tuh, hope cepat sihat.. :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam singgah Eraz...semoga Zara cepat sembuh...tengah layan AF ni Eraz...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.