Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 5 September 2014

Mobile Phone Zara Faleesya

Assalamualaikum w.b.t.. Kecik-kecik dah ada mobile phone ke? Papa dulu pun umur 20 kot baru ada mobile phone.. Hehe.. Bukan mobile phone betul pun.. Mainan je pun.. Tapi ternyata, ianya bukan permainan yang menarik minat Zara.. Dia pegang sekejap, lepas tu letak tepi.. Tapi at least, boleh la buat main or umpan dia main masa nak pakaikan pampers.. Bukan main susah sekarang nak pakai pampers.. Tapi time dia ok, diam je.. Budak-budak nak membesar kan..

#Mobile phone ni, mak saudara Zara yang belikan..

4 comments:

  1. Assalamualaikum Eraz...comelnyer hp Zara...hehe...

    ReplyDelete
  2. Sebijik macam bold4 ana yang selalu ana guna wat main blog. Huhu.

    ReplyDelete
  3. Alia pun ada tapi tablet. Pink kaler juga.

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.