Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 8 September 2014

Konsert Minggu Pertama AF 2014

Assalamualaikum w.b.t.. Baru sekarang nak update entri.. Dah pukul 3:30 pagi kot.. Hehe.. Tapi tertidur la.. Plan nak tidurkan Zara je.. Sekali dengan papa papa sekali tertidur.. Haha.. Sempat layan Konsert Minggu Pertama AF 2014 tadi.. Komen pasal pelajar kali ni? Mungkin sebab minggu pertama kot.. Tapi serius, yang boleh nyanyi memang ada.. Yang biasa, biasa sangat.. Apa-apa pun, mereka kan masih dalam proses pembelajaran..
#Tengok student nama Aman tu, teringat pada Nubhan AF6
Pengetua AF2014? Lagi satu hal.. Errrmmmmmm.. Kan best kalau Dato' Ramli MS kembali menjadi Pengetua.. Eraz rasa pelajar-pelajar bawah dia ramai yang cemerlang kot.. Dua AF dia handle sebelum ni.. Apa-apa, ini sekadar pendapat.. Tapi.. Abaikan je la.. Hiburan je.. 

Pengacara.. Biasa kita disajikan dengan seorang je pengacara.. Tapi malam ni tiba-tiba ada dua! Jihan Muse turut serta malam ni dengan Zizan.. Wow.. Bagus la.. Best apa tengok Jihan atas pentas.. Mula-mula fikir, tak payah la dua, sorang sudah la kan macam sebelum-sebelum ni.. Tapi kemunculan Jihan tu best.. So harapnya boleh kekal la.. Tapi lakonan semata-mata semua tu.. Hanya untuk di Minggu Pertama je.. Jihan sebagai jemputan dan akan terus kekal di Diari AF2014.. Tapi kemasukan FBI pulak tu kenapa? Memang nak kekalkan dua pengacara ke? Baik ambil Jihan je la.. Part last tu lawak giler..
#Akan terus tengok Diari AF2014 sebab ada Jihan.. Haha..

6 comments:

  1. Assalamualaikum dan singgah pagh Eraz...Diana pun suka tengok Jihan jadi pengacara....hehe....Tengok peserta pertama tu pulak macam Yana Samsuddin...hehe

    ReplyDelete
  2. alahai..xda astro nak layan..hehe

    ReplyDelete
  3. Huhu..tak sempat den aih nak melayan AF. ^_^ goodluck utk peserta AF.

    ReplyDelete
  4. sukses selalu buat konsernya, good luck untuk pesertanya,, salam by Karimunjawa

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.