Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 28 September 2014

Konsert Minggu Ke 4 AF 2014 | Muna Tersingkir

Konsert Minggu Ke 4 AF 2014 | Muna tersingkir - Assalamualaikum w.b.t.. Seperti sebelum sebelum ini, pelajar yang dirasakan akan bersinar dan nyanyi best tersingkir awal di AF.. Kali ni nasib Muna yang mana tersingkir di Minggu Ke Empat AF 2104.. Nyanyian lagu Kekal - Ziana Zain menjadi lagu terakhir untuk dia.. First time tengok di menyanyi lagu Hilang di Konsert Pertama memang nampak dia berkebolahan.. Tapi apa kan daya, inilah AF, Realitinya di sini..

3 comments:

  1. Assalamualaikum dan singgah pagi Eraz..Muna memang ada kebolehan tapi undian mungkin menyebelahi kat dia...

    ReplyDelete
  2. Kesiannyer..rezeki tak menyebelahi tu..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.