Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 21 September 2014

Tenang menunggu ..

Assalamualaikum w.b.t.. Disebalik Mama bahagia shopping di situ, papa dan Zara rehat di sofa.. Zara kepenatan sebab bangun awal pagi dan tak tidur lepas tu.. Sampai je kat butik tu, letak Zara atas sofa.. Dia sambung tidur.. Sib baik kat butik tu ada aircond.. Tak de la panas.. Jadi untuk mengisi masa lapang, selfie la.. Gambar tak berapa clear sebab zoom maksimum..

Ingatnya nak sambung shopping pakaian untuk Eraz pulak, tapi kesiankan Zara sebab dia masih lagi tidur.. Angkat, masuk kereta, sampai la ke rumah dia tidur.. Letih kot..

6 comments:

  1. Assalamualaikum dan singgah ptg Eraz...kesian Zara smpai tertidur yer tunggu Mama siap shopping....hehe

    ReplyDelete
  2. alo kesian zara, bagus jg tidur bagi baby ialah antara time dia membesar dgn sihat tu Eraz.

    ReplyDelete
  3. Ahai..papa Zara still sempat selfie. Haha. Cantik kemeja Eraz. Puji sikit. :P mane pic Zara yg comel tgh tidooo tu..? Snap sikit. XD

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.