Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 1 September 2014

Bila cuba update blog semasa di traffic light !


Assalamualaikum w.b.t.. Sebenarnya pagi tadi, semasa kat traffic light, Eraz cuba untuk update blog.. Bila dapat idea, terus capai Tab dan cuba taip.. Pergi ke gallery photo dan pilih gambar yang nak diceritakan.. Terus share ke application Blogger.. Buat tajuk dulu mula-mula.. Lepas tu..

Sekali lampu traffic light tu hijau.. Haha.. Dalam agak tergesa-gesa nak campak tab, tertekan button Publish.. So itu la hasilnya entri awal pagi tadi.. Bila dah ter'publish', buat tak tahu je la.. Malas nak edit sebab nak sambung driving..

Itu la seorang blogger tegar.. Kat traffic light pun nak publish entri terbaru ke? Haha.. Apa-apa pun, apa benda pun boleh buat tetapi.. Ada tapinya.. Kena la berhati-hati.. Jangan pula masa tengah driving tu duk taip entri.. Hehe.. Wassalam..

8 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.