Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 11 September 2014

Segmen Ben Ashaari : Impian Ku, Seorang Blogger !


Assalamualaikum w.b.t.. Rupa-rupanya hari ni En. Ben Ashaari kita upkan segmen ni.. So apa lagi blogger-blogger sekalian.. Mesti la ambil kesempatan untuk join kan.. Tak de la susah sangat nak buat entri ni.. Semuanya dalam kepala cuma korang kena mengeluarkannya untuk mengarang je la.. Jadi, siapa yang berminat, boleh klik banner blog En. Ben Ashaari di atas.. 

Ok kita mulakan :

Pertama : Ceritakan serba sedikit latar belakang korang, secara ringkas..

Eraz Fadli merupakan seorang blogger yang menulis apa yang dia rasa perlu.. Kalau tak perlu, malas nak semakkan kepala untuk mengarang.. Sekadar mendapat trafik lebat, memang tak la.. Kecuali itu adalah 'tugasan'.. Kena la laksanakannya kan.. Eraz Fadli juga seorang suami dan Papa kepada Zara Faleesya.. Mungkin pembaca blog ni dah tahu.. Haha..

Kedua : Ceritakan juga kelebihan blog korang! Kenapa blog korang patut jadi pilihan rakan pembaca! Ahaaa… Jangan panjang panjang yer..

Ok, blog erazfadlidotcom ni adalah bercerita tentang hal personal Eraz yang berlaku dalam kehidupan sehari-hari.. Dan dua benda lain ialah Lifestyle dan Parenting.. Banyak berkongsi hal bersama Zara Faleesya sebab mana la tahu kot-kot ada gunanya untuk korang kan.. Kenapa perlu menjadi pilihan pembaca? Simple dan senang faham dari segi penulisan.. Santai je la kiranya untuk korang baca..

Ketiga : Bagitau pada rakan pembaca, apa impian korang bila jadi blogger ni.. Kot la nak dapat handphone percuma ke.. Gi melancong percuma ke.. Jadi retis ke.. Haaa.. cer citer, cer citer…

Mahu berkongsi kisah yang berlaku dalam seharian yang mungkin boleh membantu pembaca.. Itu penting.. Selainnya, Impian, nak menjadikan blog erazfadlidotcom sebuah blog yang dikenali di Malaysia.. Daripada situ, ada la kesinambungannya kan..

Ok! Siapa yang berminat untuk join, boleh klik banner di atas.. Cepat! Sebelum terlambat..

34 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah Eraz...selamat bersegmen dan semoga berjaya...

    ReplyDelete
  2. Singgah sini baca entry ni ..Menabung Mayfair utk Eraz

    ReplyDelete
  3. Selamat berblogging , Chaiyok!!!

    ReplyDelete
  4. semoga sukses sebagai blogger.. Salam kenal dari alin :)

    http://alindanblog.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  5. suka baca bab perkembangan anak2:-)

    anakperak.com

    ReplyDelete
  6. setiap blogger ada reason nape dia berblogging kan :D

    ReplyDelete
  7. hi..singgah dr segmen yang sama..:)

    ReplyDelete
  8. Keep it uo bro :)


    http://rusukiri.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  9. As-Salam.
    Cerita pengalaman seorang bapa besarkan anak-anak memang sesuatu yang menarik. Mana tahu nanti akan ada yang berminat nak tahu cerita Eraz Fadli besarkan anak-anak.

    Keep the good work.

    ReplyDelete
  10. hi eraz.. salam perkenalan. nanti bila anak dah besar, ajar juga menulis blog, baru seronok, gandingan anak dan ayah.. gituhhh

    ReplyDelete
  11. semoga terus maju jaya :)
    Ros singgah sini dari segmen yg sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  12. salam kenal.. happy blogging :)

    http://www.adnan-daughter.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  13. suka baca blog eraz :)

    http://hati-qaseh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  14. Yes....Cool..impian yang di impikan semua blogger

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  15. salam kenal, semoga apa yang diimpikan menjadi realiti..

    www.mamaniza.com

    ReplyDelete
  16. semoga menjadi bapa yang berjaya.

    Share tips parenting banyak2.

    ReplyDelete
  17. Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

    mselim3

    ReplyDelete
  18. keep up the good work... hi papa zara, mummy Ash tumpang lalu...

    ReplyDelete
  19. Assalam,
    salam perkenalan..
    saya blogger baru..
    jemput singgah yer :
    http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  20. Semoga impian akan tercapai dengan segala usaha yang ada, insyaallah akan berjaya :)

    Semoga Segmen Impianku Sebagai Seorang Blogger Memberi Manfaat buat Anda..
    Sekarang kita sudah boleh memulakan langkah, menuju kepada impian. InsyaAllah. - www.kizmyself.com -

    Kasih bapa, rela berkorban apa sahaja

    ReplyDelete
  21. Datang dari segmen tokey yang sama..selamat berkenalan/

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  22. salam ziarah dari segmen yg sama..semoga impian akan jd kenyataan

    www.mommylizz.com

    ReplyDelete
  23. Salam ukhwah fillah
    Ade singgah....
    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  24. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

    semoga impian awak tercapai...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.