Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 4 September 2014

Cabaran 30 Hari: Hari 4 - Buku Kegemaran Eraz Fadli

Cabaran 30 Hari: Hari 4 - Buku Kegemaran Eraz Fadli

Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah.. Hari ni masuk ke Cabaran 30 Hari: Hari 4 dengan tajuk 'Buku Kegemaran anda' tapi macam semalam, Eraz tukar tajuk tu kepada 'Buku Kegemaran Eraz Fadli'.. Kalau dulu, mungkin lain senarai buku kegemarannya.. Tapi sekarang, memang pasti berubah.. 

Ok.. Sekarang ni, ada satu koleksi buku yang Eraz jadikan buku kegemaran.. Tidak lain dan tidak bukan, Buku Program MBA.. Hehe.. Elak ke, tak elak ke, Eraz memang akan dan terpaksa berdampingan dengan buku-buku berkenaan.. Bermula hujung tahun 2013 sehingga sekarang.. Alhamdulillah.. Ada kebaikannya juga jadikan koleksi buku berkenaan sebagai buku kegemaran.. 

Kebaikannya ialah Eraz dapat selesaikan semua assignment, case study dan semestinya untuk menjawab final exam.. So abaikan buku kegemaran yang lain, tumpukan buku kegemaran yang ini je.. Majalah tu ada la beli.. Tapi ada tu beli bulan ni, bulan depan baru baca.. Apa kes? Hehe..

Tamat Cabaran 30 Hari: Hari 4 - Buku Kegemaran anda.. Published

21 comments:

  1. Hahahaa..ni kes paksa rela nie

    ReplyDelete
  2. Respek aku dgn org suka business ni, cayalah Eraz.

    ReplyDelete
  3. Buku kegemaran eraz boleh buat irra tdo. Tak suka subjek baca2 ni. Irra suka matematik. :d

    ReplyDelete
  4. Perghhh buku ilmiah tu... ena ni memang sukar utk suka dgn buku ilmiah.. huaaaaaa

    ReplyDelete
  5. Kerana terpaksa aku rela. Wakakakaka ><

    ReplyDelete
  6. hi hi hi, all the best in your future undertakings eraz...

    ReplyDelete
  7. Kalau buku belajo memang tkleh elak haha :D

    ReplyDelete
  8. Perghhh...!!! Buku power siut.. Aku bro, klu buku2 camni mmg xleh baca... Ngantuk trus.. Hahaha

    ReplyDelete
  9. Kuat study eraz ni. pergghh

    -ruby.my-

    ReplyDelete
  10. wow. akademik sangat tau.. good luck :)

    ReplyDelete
  11. Buku pelajaran dah jadi buku kegemaraan....hehe...semoga berjaya Eraz...

    ReplyDelete
  12. buku study jadik buku fav? bagus ni!

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.