Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 10 September 2014

Cabaran 30 Hari: Hari 10 - Apa di dalam Clutch Bag anda


Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni rupanya dah #Hari10 untuk #Cabaran30Hari.. Tahniah kepada geng #KelabBloggerBenAshaari terutama Sue Iza sebagai pencetus idea ni.. Setakat ni belum tercicir lagi entri mengikut hari.. Alhamdulillah.. Cabaran ni sesuai untuk sesiapa yang susah nak update entri untuk blog walaupun satu entri sehari.. Ok! Cabaran 30 Hari: Hari 10 - Apa di dalam handbag anda.. Lelaki mana la pakai handbag kan.. So Eraz tukar Apa di dalam Clutch Bag anda.. Ramai lelaki pakai Clutch Bag for Man sekarang ni kan..

So inilah yang wajib ada ialah :

1. Kad Plastik
2. Kad Kertas
3. Duit
4. Gambar
5. Resit penting


That's all.. Ternyata kalau lelaki, benda yang sama je la yang akan diberitahu kan.. Benda lain yang luar biasa tu, tak de la sangat kot.. Apa-apa pun, janji entri ni lengkap.. Published!

18 comments:

  1. benda2 tu mmg basic ada dalam beg semua lelaki kan =)

    ReplyDelete
  2. Nak bayanhkan lelaki pakai handbag hahaaha

    ReplyDelete
  3. lahai cam best lak cabaran 30 hari ni.. tp dah hari ke-10 dah.. hurmmm

    ReplyDelete
  4. Aik? Sikitnye barang. Huhu. Lelaki very simple. Perempuan? Macam2 dalam tu. Handbag perempuan bagaikan dunianya.

    ReplyDelete
  5. Hah! Tudiaaaa simple sesimplenye hahaha :p

    ReplyDelete
  6. Hehehe inilah dunia lelaki ..bukan cam pompuan banyak nak kena angkut masuk kat hand bag hehehe

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.