Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 24 September 2014

Shila Amzah di hlive! Apa kata Malaysia? malam ni ..

Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah, Shila Amzah bersama bapanya akan muncul menjelaskan krisis Shila Amzah dengan media hiburan di Malaysia.. Pasti ramai yang dah tahu kes Shila kan.. Jadi malam ni jam 8.30 malam dalam hlive! Apa kata Malaysia? bersama Datuk Aznil, mereka akan menyuarakan hal ini.. Better selesai awal dari membiarkan ia berlalu dengan penuh teka teki dan mungkin tanggapan negative.. Tapi serius, teringin nak tengok Konsert Shila Amzah kat KL baru ni.. Hehe..

4 comments:

  1. etuza kurang tahu hal artis ni, cuma Etuza minat dengan Datuk Siti Nurhaliza, sebab date dan bulan kelahiran kami sama, beza tahun saja..hahaha perasan kan Etuza..tapi betul

    ReplyDelete
  2. Serius tak tahu menahu pulak kes shila amzah baru2 ni.

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.