Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 9 September 2014

Cabaran 30 Hari: Hari 9 - 5 Wanita Yang Menarik Perhatian ERAZ FADLI


Assalamualaikum w.b.t.. Tiba masanya untuk #Cabaran30Hari #Hari8.. Masih mampu menyahut cabaran #KelabBloggerBenAshaari.. Nampak dah ramai yang up entri pasal 5 Wanita Yang Menarik Perhatian Anda.. Sebenarnya tajuk asal ialah 5 Lelaki Yang Menarik Perhatian Anda.. Tapi dah kita lelaki, tak kan nak buat 5 lelaki jugak kan.. Kang orang tuduh sesuatu lak.. Haha.. So ini 5 Wanita Yang Menarik Perhatian ERAZ FADLI..
  1. Jangan terlalu pemalu.. Kang Eraz cakap sepatah, jawab sepatah.. Lepas tu diam je.. Tak mau la.. Mesti ada orang yang macam tu kan.. Hehe..
  2. Hormat orang tua.. Ini penting.. Ada je orang zaman sekarang ni yang kontra.. Tapi minta jauh ya kawan-kawan..
  3. Sedap mata memandang.. Eraz tak memilih sangat.. Tapi kalau dapat yang cantik, memang bonus la.. Alhamdulillah, isteri Eraz, seorang yang cantik.. Kwang3.. (Takpe kan puji isteri sendiri? Hehe..)
  4. Berpakaian KEMAS.. Sebab Eraz jenis yang suka ber'fashion' jugak, so kalau dapat jumpa wanita yang tahu tentang tu, best la.. At least dia boleh bagi idea tentang pakaian itu ini..
  5. Berdikari.. Jangan terlalu bergantung kepada lelaki.. Hehe..
Alhamdulillah.. Berjaya senaraikan 5 Wanita Yang Menarik Perhatian Eraz.. Sebenarnya semua tu ada pada isteri Eraz.. Agaknya dia baca ke tak entri ni ek.. Hehe.. 

13 comments:

  1. yessss.... berdikari that's the word...lelaki memang suka kepada wanita berdikari bukan menempek 24/7 kann??? ooopsss....

    ReplyDelete
  2. Bagus tu puji isteri sendiri. hehehe
    Jemput singgah, komen dan follow

    CABARAN HARI KE-9

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Eraz....wanita yg pandai berdikari dan hormat orang tua....

    ReplyDelete
  4. Wah..tringin nak tengok Mrs. Eraz Fadli..

    ReplyDelete
  5. Kalau tanya sepatah jawab sepatah tu payah tuu.. Tapi kalau tanya sepatah jawab berpatah-patah pun payah jugak tuu... Hahaha..

    ReplyDelete
  6. Ala,, takleh jadi pemalu la camni hahaha

    ReplyDelete
  7. Seriously lelaki memang suka perempuan yg berdikari, yg tak bergantung dgnnye je. Huhu. Rata2 lelaki pun akan cakap camtu.

    Of course laa puji isteri sendiri cantik. Tgk zara, cantik macam mama dia.

    ReplyDelete
  8. WAHHHHH...DAH ADA BINII?hahahahahaha..selamat menempuh alam rumah tangga ^^

    ReplyDelete
  9. Beruntung wife abe. Abe pun untung ada wife yg boleh berdikari

    ReplyDelete
  10. isteri yang bertanggungjawab selain cantik hatinya beriman taat suami hummm!!!! idaman si lelaki ..

    ReplyDelete
  11. http://madey09.blogspot.com/ ini blog baru saya done follow ya

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.