Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 5 September 2014

Cabaran 30 Hari: Hari 5 - 3 Perkara yang anda ingin katakan kepada bekas kekasih


Assalamualaikum w.b.t.. Ini satu topik hangat kot.. Ada ke bekas kekasih korang yang stalker blog korang senyap-senyap.. Kalau boleh, lepas putus cinta tu, berkawan la macam biasa.. Better jangan ade benci.. Teringat lagu penyanyi Casey la pulak.. Jangan Ada Benci.. Haha.. By the way, cabaran kali ni untuk hari ke 5 ialah 3 Perkara yang anda ingin katakan kepada bekas kekasih.. 
  1. Halalkan makan minum sepanjang perhubungan dulu.. Berapa lama ek? Hehe.. Buat-buat lupa ke? Hehe..  
  2. Selamat Berbahagia dengan pasangan hidup dan anak..
  3. Friend Forever right.. Ada masa reunion ke apa ke, jumpa la lagi kot.. Berpisah cara baik la katakan.. Haha..
Pendek dah la.. Haha.. Segala yang berlaku, ada hikmahnya.. Setiap perpisahan pun mesti ada sebabnya.. Ternyata ada hikmah disebalik apa yang berlaku.. Betul tak? Yang pasti, jodoh kita yang terbaik telah ditetapkan oleh Allah.. Usaha je la bagi yang masih belum berjumpa jodoh tu.. Hehe..

Tamat Cabaran 30 Hari: Hari 5 - 3 Perkara yang anda ingin katakan kepada bekas kekasih.. Published!

25 comments:

  1. hahahaha...takleh berkawan dah kalau dah xde apa2. kalau bertembung?alhamdulillah tak pernah bertembung...hikhik..

    ReplyDelete
  2. kalau berpisah cara jahat macam mana? ni sahih couple 1 kelas hahahaa

    ReplyDelete
  3. ini memang betul2 berpisah secara baik ni... ho ho ho...boleh kawan lagi...professional nih...thumbs up... tapi kalau berpisah cara jahat memang tak dapek lah eraz oiii... kim salam jer...

    ReplyDelete
  4. Cabaran 30 hari..menarik ni.bole cuba buat utk diri sndr

    ReplyDelete
  5. Betul² punya mat saleh style...jiwa melayu susah nak kawtim perkara lepas yg menyakitkan, dendam kesumat gitu.. sukarnya!

    ReplyDelete
  6. Err.. Dear ex, awak buat2 tak kenal sy boleh tak? Hahaha.. Btw terbaik ah Eraz, still berbaik.

    ReplyDelete
  7. Bagusla Eraz ni , oklah berpisah cara baik... alhamdulillah masih boleh kawan.

    ReplyDelete
  8. Itulah yg semolek² kan eraz. Moga dia dan eraz bahagia bersama keluarga masing² :)

    ReplyDelete
  9. wahhhhh bagus la erazzz...salute

    ReplyDelete
  10. Terbaiklah.. sekarang dah bhgia, buat apa nak kenang hal yang dlu dlu kan... life must go on... hehehe

    ReplyDelete
  11. jangan ada benci...lirik lagu yang sedap....

    ReplyDelete
  12. berpisah cara baik.. memang cool.. :)

    ReplyDelete
  13. Walaupun dah berpisah tak salah kita jadi kawan baik...

    ReplyDelete
  14. Yer btul... berpisah x semestinya perlu bermusuh... kann...

    ReplyDelete
  15. bets gila kalau ex tu boleh jadi kawan lagi kan... ish.. tahniah eraz !

    ReplyDelete
  16. xde istilah berpisah cara baik kalau ai hokeh hahaha... kalau dengan gf die boleh la kami berkawan... haha

    ReplyDelete
  17. Saya halalkan makan dan minum awak.. eehhh*

    ReplyDelete
  18. alaaa ida yang last tu xberapa nak baik sangatt pisah die hikhikhik.. xkoser nak jumpe lagii!! HAHHAHA

    www.idabaharum.com

    ReplyDelete
  19. Tak sanggup kot kalau nak jumpa sembang2 timw reunion. take time. haha

    ReplyDelete
  20. ni lah topik paling payah nak buat entry haha... yg dah kawin nk jg hati suami/istri...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.