Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 21 September 2014

Mama Zara ambil peluang ..

Assalamualaikum w.b.t.. Mama Zara ambil peluang cuti hari ni untuk shopping hari ni.. Pakai untuk raya haji terus kot.. Lagipun kami memang dah lama tak shopping sama-sama sebab cuti tak sama kan.. Eraz sendiri ada plan nak beli baju tshirt.. Tapi belum sempat pergi la.. Lagipun rasanye tak urgent dan important kot.. Disebalik Mama Zara shopping, Papa dengan Zara sabar menunggu di sofa.. Nasib baik juga Zara tidur, boleh la Mama shopping dengan bahagianya..

#Kan best kalau dapat selalu cuti hari yang sama.. Ini pun kebetulan..

3 comments:

  1. Wahh...hari ni hari shopping sekeluargalah nampaknya Eraz...hehe

    ReplyDelete
  2. Susahnye tak dapat cuti serentak. Nak shoping ke ape agak susah. Hm..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.