Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 30 September 2014

Cari Jubah untuk Raya Haji ..


Assalamualaikum w.b.t.. Raya Haji nampaknya dah dekat.. Kalau raya haji, korang ada baju baru ke? Kalau Eraz, raya haji lebih kepada berkumpul dengan family dan kalau ada acara sembelih lembu, memang meriah la.. Masa tu la berkumpul beramai-ramai.. Lepas selesai, makan pulak beramai-ramai.. Insyaallah, raya tahun ni, kami akan berada di dua-dua rumah.. Belah isteri dan belah Eraz..

Errrmmmm.. Rasa macam nak pakai jubah masa pergi solat Raya pagi Raya nanti.. Sekarang ni design jubah dah macam-macam.. Jom google mana yang menarik perhatian.. Ramai peniaga online yang buat bisnes jual jubah sekarang ni.. Ada tu memang ori dari Mesir.. Fuh!! Jom google!! Cari kelainan sikit tahun ni.. Mana tahu lepas ni boleh buat koleksi jubah kan.. 

10 comments:

  1. Keith Foo cam tak sesuai jer pakai jubah... nampak tembam..

    ReplyDelete
  2. Etuza dah beli kurta, selesa juga pakai...selamat membeli beli yang kualiti menang memakai ya

    ReplyDelete
  3. smart juga tu..Etuza selesa pakai kurta ..

    ReplyDelete
  4. Tp kan klau jubah Ustaz Ebiet Lew fuhhh mmg smart..

    ReplyDelete
  5. Keith foo pakai jubah macam perempuan sikit. Sebab ade bentuk badan. Haha. But siyesli jubah tu lawa!

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.