Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 20 September 2014

Sabtuday #2 | Tak mustahil ini boleh terjadi ..


Assalamualaikum w.b.t.. Dah baca kan dialog gambar di atas? Ke korang dah alami.. Eraz rasa, kalau di toilet awam, mungkin boleh berlaku... Tambah-tambah kalau korang masuk toilet dengan kawan or geng.. Mana la tahu kot-kot 'tetamu' toilet sebelah tu suaranya macam kawan kita.. Betul tak?

Satu lagi berkemungkinan berlaku yang sebijik dalam scene tu ialah di pejabat.. Tiba-tiba kawan office korang bercakap camtu, tak mustahil korang akan jawab kan.. Kecuali la awal-awal dah dengar bunyi telefon.. Kalau dia vibrate? Haha.. Tak ke kantoi.. 

#Santai Sabtu-Day

2 comments:

  1. Hahaha..selalu berlaku lagi2 kat tandas tmpat riadah. Kan lepas mandi sungai. Kami dok sembang2 sambil mandi kat bilik air sebelah2. Selalu wat camtu time xde org lain. Ade org kami diam je la. Hehe. Tapi takat ni tak pernah laa tersalah berbual ngan org lain. Haha..wat malu jek.

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.