Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 4 September 2014

Entri basi ..

Assalamualaikum w.b.t.. Sebenarnya ini cerita dah basi.. Kenapa? Sepatutnya Eraz publish malam semalam dalam pukul 12 lebih.. Dalam kepala ingat dah publish sebab gambar tu memang dah masuk Instagram.. Tapi bangun pagi tadi check, belum publish.. Dah taip siap-siap tapi tak de tajuk.. Haha.. So kire aci tak kalau Eraz publishkan malam ni? Walaupun dah basi kan.. Kasi baca la.. Berbaloi juga menulis kan.. Hehe..


Semasa di rumah mertua tadi, mata memang dah mengantuk giler.. Kalau lah pejam tadi, memang tidur sampai pagi la kat sini.. Tapi tak, sebab kami memang akan balik ke rumah kami.. Sampai je rumah, kemas-kemas bilik sebab Zara dah tidur dari dalam kereta lagi.. Dah letakkan Zara atas katil, lepas tu lepak depan TV jap sebab sambung tengok bola..

Frust bila Kelantan kalah 3 gol 0 dengan JDT.. Ramai yang tak puas hati dengan pengadil.. Fuh!! Then lepas tu, teringat ada icecream dalam peti ais.. Apa lagi, makan la.. Sekali mata ni tak mengantuk pulak.. Pulak dah.. Psikologi betul la.. So apa lagi, bukak laptop, cuba update blog la..

Malam ni syok tidur ni sebab kat luar hujan.. Sure sejuk dan nyaman.. So korang, jumpa lagi esok!! Entri santai di malam-malam hari.. Wassalam..

6 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.