Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 8 September 2014

Cabaran 30 Hari: Hari 8 - 5 Lagu Cinta Kegemaran ERAZ FADLI


Assalamualaiku w.b.t.. Masuk hari ke 8 untuk #Cabaran30Hari.. 5 Lagu Cinta Kegemaran Anda.. 5 je? Kalau 5 memang susah la nak pilih.. Lebih dari 5 kot lagu cinta kegemaran.. Hehe.. Apa-apa pun, #Cabaran30Hari yang diwujudkan oleh geng #KelabBloggerBenAshaari ni memang menarik.. Tengok dari list tajuk entri, ada yang mencabar minda juga.. Tapi nama pun cabaran kan.. BTW, ini list 5 Lagu Cinta Kegemaran ERAZ FADLI :
  1. Percayalah - Dato' Siti Nurhaliza
  2. Iris - Awie
  3. Kaulah Segalanya - Hazrul Nizam
  4. I'm Yours - Jason Mraz
  5. Jika Kau Kekasih - Linda Nanuwil
Cukup 5 kan.. Mula-mula nak buat entri fikir, 5, mudah je.. Sekali bila dah banyak suka dengar, nak listkan 5 tu susah pulak.. Tapi masa nak publish, berduyun-duyun pula senarai lagu yang mula ingat.. Haha.. Apa-apa pun, itu diantara lagu-lagu cinta kegemaran Eraz.. Mungkin ada yang korang pernah dengar dan mungkin belum pernah kan.. Di Youtube pasti ada.. 
#Lagu Sampai Di Sini - Misha Omar pun best!

15 comments:

  1. Misha omar angkat kaki..heheee

    ReplyDelete
  2. he he he, memang tunggu2 nak tau apa lagu kegemaran papa zara ni...hik hik hik...

    ReplyDelete
  3. Vote for percayalah. Best gilaaaaaaa! Hihi

    ReplyDelete
  4. Lagu ct, awie ok...yg 3 ke bawah tu x tau !

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum.. eraz,

    wah.. eraz minat gak lagu Jason Mraz...

    mselim3

    ReplyDelete
  6. 4 lagu melayu, 1 lagu omputeh.. Minat lagu melayu pun oke. :) ^_^

    ReplyDelete
  7. Dato CT & Jason Mars , I like them too

    ReplyDelete
  8. Ohhh ni lagu version generasi y ni hehe.

    ReplyDelete
  9. no 5 tu fav yaya! jika kau kekasih yg menyayangi aku... haha

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.