Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 18 September 2014

Cabaran 30 Hari: Hari 18 - Siri TV Kegemaran


Assalamualaikum w.b.t.. Tiba #Hari18.. Hari ni lambat update sebab sibuk giler di pejabat hari ni.. Kat office, kena keluar office dan lain-lain.. So sekarang baru la sempat nak update entri #Cabaran30Hari ni.. Tajuk hari : Siri TV Kegemaran.. 

Sebenarnya, sejak berkahwin ni, tak follow sangat Siri TV.. Tak macam dulu.. Kalau sebelum kahwin, sempat la tengok CD je, online ke, TV ke.. Tapi untuk menjawab Siri TV Kegemaran sekarang, memang tak de la.. Kalau dulu, Eraz ni seorang yang giler drama Korea.. Masa duk belajar dulu, tengah giler di Malaysia drama Winter Sonata, Autumn In My Heart, My Love Patzzi dan lain-lain la.. Daripada TV, sampaikan beli CD..

Satu lagi, Eraz sempat follow drama Supernatural.. Tapi sempat berapa siri tak.. Tup tup sekarang dah masuk Season 10 rasanya.. Giler cepat masa berlalu.. Sedar-sedar umur pun dah 30 tahun lebih.. Hehe..

So, kira itulah  Siri TV Kegemaran Eraz kot.. Otak ni macam blur je nak fikir.. Errrrmmmmm.. Published!

5 comments:

  1. Diana dari masih single tengok drama korea Autumn in and my heart sampai sekarang dah kahwin masih layan drama korea....hehe

    ReplyDelete
  2. Korea tetap jadi pujaan hati. Huhu.

    ReplyDelete
  3. lol peminat cerit akorea rupenye..hehe

    ReplyDelete
  4. Supernatural,autumn in my heart dan winter sonata mmg feveret kathy juga..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.